LO QUE ES COMÚN SE CUIDA MENOS QUE LO QUE ES PRIVADO.
(Aristóteles)

lunes, 21 de agosto de 2017

Nuevos modelos de mingitorios

No, no les tomo el pelo. Les presento los nuevos modelos e mingitorios en Montjuïc. Con espejo y lavamanos, tal como tiene que ser, acorde con los nuevos tiempos. Solo falta la espuma de afeitar y la Gillette.
Vamos a ver hasta cuando están en condiciones de utilizarse y no se los cargan.

No, no els prenc el pèl. Els presento els nous models i mingitorios en Montjuïc. Amb mirall i lavamanos, tal com ha de ser, d'acord amb els nous temps. Solament falta l'escuma d'afaitar i la Gillette. 
Anem a veure fins a quan estan en condicions d'utilitzar-se i no els hi carreguen.8 comentarios:

Francesc Puigcarbó dijo...

algun grafiter tarat ja els ha il·lustrat, com dius a veure quan duren.

salut.

AH! segueixo sense mòbil, resulta que no hi ha bateries de recanvi pel que tinc, i no em penso gastar 100 o més euros en un de nou, m'he adonat que nomès el faig servir per parlar amb tu o amb els meus germans, car amb la tieta i familia encara anem amb el fixe. Aquesta tarda aniré al Paqui (de fet és armeni, d'Armenia) a veure si em pot fer un apanyo, Movistar i fins i tot el Corte Inglés no m'ho poden solucionar.

Tot Barcelona dijo...

Jo tinc algún model que al igual t´anirá bé...fes lo saber (de movil )

Francesc Cornadó dijo...

Me recuerda la arquitectura de Aldo Rossi.
Salud
Cornadó

Tot Barcelona dijo...

jejejeje...ostras siiiii.
Salut FRANCESC CORNADó

Oliva dijo...

ONDIA TU,SI QUE SEMBLAN UN ALDO ROSSI¡¡¡,QUE SAPS LO QUE ENS COSTARA "EL CHUSTU"?
EP¡¡¡,RES D'ENFANDARSE,PERO M'AGRADA SER EQUANIM,AQUI TOT CRISTO VA AMB "EL CARNE"A LA BOCA.PER CERT,QUAN ENCARA EN PODIA MOURE PEL MONT,MAI HAN VAIG IDENTIFICAR COM ESPANYOLA.ANECDOTA;UN DIA A BURDEOS,EN UN RESTAURANT,JO ANAVA AMB LA MEVA FILLA,QUE LLAVORS TINDRIA UNS 13 O 14 ANYS,ENS VAN PREGUNTAR DE ON ERAM,ELLA DECIDIDA, "CATALANES",EL CAMBRER, "A DE PERPINYA"..."NOOO DE BARCELONA"AMB TAN ENTUSIASME,QUE A EL POBRE HOME QUASI LI CAU LA SAFATA A TERRA..."SENYORETA,SER DE PERPINYA NO ES DOLENT",I MARXAR MOLT OFES....

Tot Barcelona dijo...

jajajajaja..Molt bona aquesta.
El meu volguda OLIVA:
No hi ha res tan bell com manifestar l'orgull de la seva terra. Dir de Barcelona, significava un plus per a la teva filla. No hi ha gens de rar, doncs tots hem tingut aquesta sensació en estar fora, respectant al mateix temps la terra que t'acull, o que visites.
I no, no tinc idea del que ens costarà el chisme. Almenys que no ho espatllin ¡¡
Salut

Chordi dijo...

Que "modelnos noi" ya no tienen siluetas Hombre-Mujer... aunque eso del espejo....incita a depilarse, afeitarse y demas cosas?.... Y el grafitero un pelma pero el color tiene delito,Un abrazzo

Tot Barcelona dijo...

jejejeje
Última hornada CHORDI
Salut