Pero los fascistas, claro, siempre son los otros.

miércoles, 25 de noviembre de 2009

Les juro, me había levantado con el pie derecho...






I vaig i em pago els 1 amb 10 de rigor. I ho obro i el fullejo. I em quedo perplex al primer moment, perquè al segon, em cabreixo. Amb la Justícia amb majúscules fins als di-puta-s i per descomptat els polítics, sense saltar-me cap. És a dir que a aquests elements que mai se sabrà el que han mangat, els porten per motius de proximitat, per delicadesa circumstancial de lloc , vinga, per sentit de la justícia benefactora i rigor jurisprudencial ... O sigui que me'ls porten per raons de proximitat a Can Brians, a dos per habitació, amb tele, amb espai, amb menjadors amplis. Amb lliteres còmodes, sense aclaparaments ni massificacions, com els lladres bons versus lladres dolents ... Miren vostès, senyors de la Justícia (no hauria de posar-la ara amb majúscula), si per raons de proximitat es tracta i regint-nos per l'estricta norma que vostès imposen, han d'anar a La Model, si a la Model, ja que els delictes de mangonear la pasta, de prevaricar, de valer-se de les seves premisses polítiques ho van fer valer a Barcelona, que és d'allà (aquí), d'on procedeixen. ¿ Per què no me'ls posen a la Model, la del carrer Entença, la que està en mig de Barcelona (per raons de proximitat, les mateixes que vostès addueixen) amb cel de 4 reconvertides en celdes per a 6. ?
Allà si haurien de fer cua fins i tot per per anar a cagar.
Vostès, senyors polítics i justiciers de carrera, si que em fan dubtar ... Ahh ¡¡¡Diguin amb aquesta gent que encara que sigui una presó de primera, tampoc no s´els fa el llit, no sigui cosa que es tornin a confondre i es pensin que no poden entrar a l'habitació perquè el llit no està fet ...
La foto en blanc i negre pertany a la Carcel Model, 1935, carrer Entença (la que dona a la paret de la cárcel). Barraques de Gabrinetti. La de color pertany al 2007.
La noticia...es d´ahir....
¡¡¡Perdó ¡¡¡ un incís, en la de banc i negre devant de tot, el carrer Aragó, amb la via del tren .¡¡¡¡

3 comentarios:

  1. coño "miquel" ,es que estos tipos han robao a lo grande,no esperaras que los encierren con los pobres mindundis que roban para comer y mantener una familia,al fin y al cabo solo han trincao unos cuantos de cientos de miles de euros,total eso solo les da para unos viajecitos de nada, algun yatecito y poco mas ,joder tampoco es tanto ¿no?

    ResponderEliminar
  2. ...¡¡ pero es todo tan sibilino y te lo quieren hacer pasar por normal ¡¡¡
    O sea, los trasladan por proximidad ¡¡¡...coño¡¡¡ a la Modelo...a la Modelo con ellos ¡¡¡ahhh y que devuelvan toda la pasta que se han agenciao ¡¡¡

    ResponderEliminar
  3. Es que una "estancia carcelaria" no se hace en cualquier prisión.
    Saludos.

    ResponderEliminar

Marcel Duchamp on Chess