Si estoy sometido a la necesidad, no soy libre. José Mujica (Expresidente de Uruguay)

viernes, 13 de noviembre de 2015

Reloj de Sol de la casa Trias

Lo se, lo se, tan cerca y tan lejos . ¿Cuantas veces habremos paseado por alli? Y sin embargo, ¡qué poco nos hemos fijado en él
Aqui les dejo El magnifico reloj de la Casa Trias, en el Parque Güell, que como bien saben es una de las dos edificaciones desde el lugar de aquel proyecto de alto standig se no se pudo vender. La propiedad fue del abogado Martí Trias i Domènech y el autor de tanta belleza, Juli Batllevell en 1906.
Les he Dejado cuatro fotos, pero la que me interesa es la del reloj. Se trata de un gallo gallo en actitud de picotear. 
Este declinante esgrafiado, de estilo modernista, mira al sud-este. Marca las horas y las medias en cifras arábigas desde las 7 y media de la mañana Hasta las 6 y media de la tarde.

Lo se, lo se, tan a prop i tan lluny . Quantes vegades haurem passejat per aquet lloc? I no obstant això, què poc ens hem fixat en ell
Els deixo El magnifico rellotge de la Casa Trias, al Parc Güell, que com bé saben és una de les dues edificacions des del lloc d'aquell projecte d'alt standig es no es va poder vendre. La propietat va ser de l'advocat Martí Trias i Domènech i l'autor de tanta bellesa, Juli Batllevell en 1906.
Els he deixat quatre fotos, Però la que m'interessa és la del rellotge. Es tracta d'un gall gall en actitud de picoteixar. 
Aquest declinant esgrafiat, d'estil modernista, mira al sud-est. Marca les hores i les mitjes en xifres aràbigues des de les 7 i mitja del matí fins a les 6 i mitja de la tarda.








7 comentarios:

  1. El rellotge està magnífic, amb les majúscules i minúscules ben posades, tot al seu lloc per donar l'hora sense retard ni avançar-se, pot ser que hi hagin núvols o que al sol no li doni la gana sortir, fins i tot que encara sigui de nit, però sempre donen l'hora exacte, amb les minúscules i majúscules ben posades. :-)

    ResponderEliminar
  2. no m'hi habia fixat mai, de fet, nopes en fixo amb els rellotges de sol des que et conec a tu i ara vaig sempre pel carrer mirant enlaire a veure si en trobo algun. Ah! salvo error u omisión, dilluns a les 9 a Canaletes OK?

    ResponderEliminar
  3. No se que em passa amb el teclat, EL PELETERO. Tinc un problema.
    Salut

    OK FRANCESC ¡¡

    salut

    ResponderEliminar
  4. Qué precioso Miquel, hace años que no voy y no me había fijado, las fotos magníficas.
    Bon dia i BCDS, petons.

    ResponderEliminar
  5. Bon día MTRINIDAD...has de ir a verlo ¡¡¡

    ResponderEliminar
  6. El rellotge és una preciositat, però amb la casa i l'indret, el conjunt és encara més magnífic!

    ResponderEliminar

Los entoldados y la Fiesta Mayor de la Barceloneta 1934

  Les dejo con un antes y después. ¿Quién no se acuerda de los entoldados? Pues aquí va uno de 1934, en la fiesta Mayor de Sant Miquel, patr...