Si estoy sometido a la necesidad, no soy libre. José Mujica (Expresidente de Uruguay)

lunes, 12 de octubre de 2015

Lo peor es la arrogancia del converso. (Dicho popular)


Mientras según El País del 15 de sep del 2015 ...

"El sector sanitario público catalán ha sufrido, en cuatro años, un recorte presupuestario de 1.400 millones de euros..." 

"...Algo más de cuatro años han bastado para poner contra las cuerdas el modelo sanitario catalán. El consejero de Salud y expresidente de una de las patronales del sector, Boi Ruiz, entraba en el Gobierno recomendando a los catalanes hacerse una mutua privada y advirtiendo de que el sistema, tal y como se conocía, era insostenible y había que apretarse el cinturón. Y se lo apretó. Concretamente, en más de 1.400 millones de euros de presupuesto, que se tradujeron en fuertes reducciones salariales y de plantillas, listas de espera disparadas y cierres sistemáticos de servicios, camas y quirófanos, entre otras medidas..."



...a nuestra expresidenta de la cámara...

La Vanguardia 11 Oct 2015, pg.30

... Y sigo pensando que hay algo que no funciona en esta pleyade de políticos, y es que no pisan suelo. Los servicios prestados no dudo que fueran buenos, pero no serán superiores a la de miles y miles de catalanes que han trabajado y se han dejado la vida en esta la que considera "su" Catalunya.

PD: Le ha tocado la hora del retiro, bien, felicidades, seguro que se lo merece, pero siendo la paga de pensión la más alta de 2.580 € mensuales, que no está nada mal en un pueblo que no llega a mileurista, lo considero fuera de lugar.
 Aunque claro, la fidelidad en los políticos se cotiza bien, eso ya lo entiendo.

 I continuo pensant que hi ha alguna cosa que no funciona en aquesta pleyade de polítics, i és que no trepitgen sòl. Els serveis prestats no dubto que anessin bons, però no seran superiors a la de milers i milers de catalans que han treballat i s'han deixat la vida en aquesta la que considera "la seva" Catalunya.

PD: Li ha tocat l'hora del retir, bé, felicitats, segur que l'hi mereix, però sent la paga de pensió la més alta de 2.580 € mensuals, que no està gens malament en un poble que no arriba a mileurista, ho considero fora de lloc.
Encara que clar, la fidelitat en els polítics és cotitza bé, això ja ho entenc.



19 comentarios:

  1. Tots i totes igual i més del mateix, però que fàstic de polítics només pensen en el seu tron i en els seus desorbitats sous, ia viure que són dos dies.
    La culpa la tenim nosaltres per votar a qui no hem de fer.
    Por tinc, als que se'ns acosta, horror i pànic.

    Mira aquesta, te'n recordes Miquel, que li vas donar un marge d'un any?
    Doncs ja veus el resultat.
    I com has dit, retallades i més retallades, reducció de salaris i acomiadaments.

    I aquesta casta a viure de tots i totes nosaltres, ja ens han tret el suc i quan no valgamos per a res, en qualsevol passadís d'hospital ens morirem, perquè o no hi ha llits o perquè no hi ha prou personal per atendre "s'han anat a l'estranger sobretot a Londres ... ".

    Un petó i això no hi ha qui ho arregli.

    ResponderEliminar
  2. ELLS S'HO AMANEIXEN AL SEU GUST I CONVENIÈNCIA, que són polítics, però no beneits, que els beneits som nosaltres que els deixem fer o desfer a la seva conveniència. Es una vergonya, però anrà endavant i la Sra de Gispert tindrà un retiro de cagati lorito. Espanya ens roba!

    ResponderEliminar
  3. Ells, els polítics de tors els partits i sindicalistes també, han creat tota una xarxa clientelar en la gent del carrer suposadament normal, que també protegeix els seus Interessos i gràcies a la que es sustenten, sobre tot la dels funcionaris i grans empreses. L altre dia algú deia una cosa no per sabuda menys certa, que el jovent el que vol és ser funcionari. Cap règim per més titànic o injust no s'aguanta només amb la repressió, sinó també repartint favors. Molts es lamenten de les injustícies quan només són beneficiaris d'elles. Però es clar, dir això dels polítics ja és un tòpic que ja no explica res de res, que ja no és útil ni descriu amb exactitut a realitat fora d'amagar les pròpies s culpes i vergonyes amb una frase vaga i insuficient.

    ResponderEliminar
  4. Tot plegat és només un símptoma d'una malaltia molt més gran, que afecta tant els de dalt com els de baix. El frau econòmic està estès arreu: el robatori directe dels banquers i la picaresca del poble pla, que no veu el pagament d'impostos a l'estat com un bé comú i prefereix no declarar-los.

    ResponderEliminar
  5. Li vaig donar el margen de l'any, cert, però vist el vist, gens.
    Salut MTRINIDAD

    Si, cert...Espanya ens roba i li paga, perquè la pasta ve d'allí jajajajajajaja....la friolera de 10.000 euros mes de jubilació, això de mitjana, perquè ningú ha explicat les prebendes de les quals NINGÚ sap.
    Salut FRANCESC PUIGCARBó

    EL PELETERO: Entre què os esperabaís ? i aquesta resposta d'avui, hi ha un mitjà.
    Els tòpics, com les mitjanes, les aplicacions, i el "sempre s'ha fet així", estan per trencar-los. Si ens posem a pensar d'aquesta manera, la teva, no es canviarà gens.
    D'aquests NO espero gens, però no vull que em prenguin per idiota.
    A l'igual per a tu, no explica gens de gens, però per a mi ho explica tot de tot. Tant que puc expressar-ho i esprémer-ho.
    Poc més a dir.
    Agraeixo la teva opinió i la tinc present, no et càpiga dubte.
    Una abraçada

    Jo estic d'acord ENRIC H MARCH, però de la picardia del poble m'importa poc, al final resultarà que els polítics són així per culpa del poble que és estafado i es mereix als polítics perquè és...el que es mereix.
    No siguem positivistes lògics, no acceptem que : "el robatori directe dels banquers i la picardia del poble pla, que no veu el pagament d'impostos a l'estat com un bé comú i prefereix no declarar-els" i posem al poble pla mileurista en el mateix nivell dels defraudadors del capital.
    És veritat, "prenda" , és veritat, que..."qui és fidel en el poc és fidel en el molt", per no digem si a que ens governin els de "la malaltía més gran."
    Una abraçada de tot cor.
    Salut

    ResponderEliminar
  6. Evidentment, no és mateix un cas que l'altre. Però sovint s'accepten les actituds dels qui manen per la manca d'esperit col·lectiu.

    ResponderEliminar
  7. Cómoda legislatura,un sólo tema:la independencia.Poco trabajo,Generalitat intervenida por
    el Estado,a quien echar las culpas.Un buen sueldo,un buen retiro.Las hay que nacen con suerte.

    ResponderEliminar
  8. Amb aquet argument estic completament d´acord..
    Una abraçada ENRIC H MARCH

    Y/o , BEN, las hay a quien se arrima a quien buena sombra cobija.
    Salut

    ResponderEliminar
  9. Hola, Miquel, interesante como siempre. No porque sea esta señora (que tambiém) sino los sueldos y lo que hacen los politicos en general. Estoy de acuerdo en lo que dice Enric "Però sovint s'accepten les actituds dels qui manen per la manca d'esperit col·lectiu" Pienso que esta "es la madre del cordero".

    Salut.

    ResponderEliminar
  10. Amigo JOSEP: Son sólo noticias que publican los diarios de nuestra ciudad. Sólo noticias, lo que pasa es que en las circunstancias que estamos estas duelen.
    Por lo demás no tienen más importancia. Nadie vive mil años
    Un abrazo
    Salut

    ResponderEliminar
  11. No sembla que l'expoli que practiquen els resti vots. Ho continuarant fent, potser caldrà canviar-ho tot per què tot segueixi igual. No hi ha res a fer, no tinc cap esperança.
    Salut
    Francesc Cornadó

    ResponderEliminar
  12. També jo, FRANCESC CORNADó soc un ni-hilista al respecte dels polítics, o sigui, un desesperançat.
    Salut

    ResponderEliminar
  13. Nosotros aguantarse con los recortes.salud

    ResponderEliminar
  14. Volvemos a la pregunta de fondo : ¿ ha aportado la señora Gispert algo en su gestión que valga el sueldo que cobra ?. No, creo que no.

    Tengo muy mal concepto de la señora Nuria Gispert : una "meapilas" que ha ido mutando de piel política según cambiaban las circunstancias.

    Y digo lo de "meapilas" de moralidad santurrona porque cuando ejerció de consellera de justicia hizo borrar con pintura blanca unas pinturas al fresco del artista Helios Gómez que había en la celda numero uno de la cuarta galería de la Prisión Modelo, conocida como la "Capilla Gitana" por los rasgos que Gómez dio a las figuras representadas.

    Información detallada : http://www.entrecancelas.com/2012/06/10/arte-oculto-en-la-modelo/

    A saber que mosca le picó a esta santurrona de vía estrecha para hacer tapar con pintura toda esa belleza.

    ¡¡ Al exilio y en pelotas enviaba yo a toda esta pandilla de parásitos !!.

    Un abrazo.

    ResponderEliminar
  15. Eso si me afecta LORENTE, porque no le niego una pensión a una persona que ha cumplido la edad, pero ¿ para qué quiere una paga de 8.000 euros al mes ?...¿ No le vale con lo máximo que da el estado que son 2580 € ?
    Es un abuso, Lorente, un abuso a las personas y a las arcas.
    Salut

    El titular así lo hace ver RODERICUS. Esta persona es un "converso", que es aquel que se convierte al que manda con tal de seguir viviendo del sistema, pero además es acusadora de los que fueron los suyos. pasó con los judíos en España, que los conversos se convirtieron en delatores de la Inquisición.
    Esta mujer dijo del Tio del Palace (Durán), cuando perdió las elecciones no sacando ningún diputado ni para él mismo, aquellas deliciosas palabras que la elevarán a lo más alto : " que es foti"...Todo un síntoma
    Salut

    ResponderEliminar
  16. No interpretis el que et dic com el: "sempre s'ha fet així" amb l'ànim resignat d'acceptar lo inevitable, ans el contrari. Jo, sincerament, busco anàlisis diferents que dir, per millonèssima vegada, "tots els polítics són dolents", ja en tinc prou d'aquest color que és més vell que anar a peu. A mi no em sembla pas que la desigualtat de base que hi ha entre els privilegis dels funcionaris i els que no ho són, sigui poca cosa o sigui picaresca innocent del poble, en absolut, és un fraud com una catedral on es demostra, una vegada més, que no tots som iguals davant la llei i aquesta no és precisament responsabilitat o culpa dels polítics sinó, directament, dels privilegiats pel sistema. Ara bé, pel que sembla, molts, també els perjudicats, estan molt contents i satisfets amb aquesta situació. Allà ells.

    Salut.

    Salut.

    ResponderEliminar
  17. Me parece importante tener presente, como dice el peletero, que se debería eliminar de nuestra sociedad el sistema de castas sociales imperante (no muy diferente a las de la India). Sería necesario hacer equiparable el tipo de contrato laboral del funcionario con la del resto de contratos del resto de trabajadores, ya sean autónomos o por cuenta ajena.
    Si en la base social ya se crea esta diferencia haciendo el mismo tipo de trabajos, no esperemos que las diferencias no se multipliquen a medida que va subiendo la "responsabilidad en el cargo".

    ResponderEliminar
  18. Esto es una kaka.....que quieres que te diga, me deprime tanto ladrón o como quieran llamarse los conselleros estos.Tabla rasa habría que hacer, ya me entiendes. Un abrazzo

    ResponderEliminar

Un funicular de 1929. Montjuïc

  S e construyó en los talleres de los «Estrada» de Sarrià; si les comento que su validez como funicular en Barcelona duró lo que la Exposic...