EL TONTO ES VITALICIO Y SIN POROS. (Ortega y Gasset)


domingo, 2 de noviembre de 2014

Retalls de Barcelona, de Enric H. March

Hay personas con las que uno debería haber tropezado antes. Enric es una de ellas.
Les presento su nuevo libro, en un nuevo formato, el digital. Investiga y habla de, y sobre, Barcelona, sus modificaciones, sus cambios, su evolución, su energía...
Le he pedido permiso y les pongo algo para abrir boca. No les defraudará.
Salut Enric ¡

Hi ha persones amb les quals un hauria d'haver ensopegat abans. Enric és una d'elles.
Els presento el seu nou llibre, en un nou format, el digital. Investiga i parla, d'i sobre Barcelona, les seves modificacions, els seus canvis, la seva evolució, la seva energia...
Li he demanat permís i els poso alguna cosa per obrir boca. No els defraudarà.
Salut Enric 

6 comentarios:

F. Puigcarbó dijo...

ah! aquest llibre es el que et va donar dijous. Veus, amb el meu mòbil no puc mirar això, i en aquesta questio no i vaig caure.

salut

Miquel dijo...

Aquest és un dels problemes FRANCESC. Jo ho he mirat i resulta que a més t'enllaça amb videos de la Barcelona de fa 75 anys, com el tren de Montjuich ...
Aquet és un nou tipus de suport que a la curta, molt a la curta, no més de cinc anys, es posarà a la pràctica. És simplement més efectiu.
M'hagués agradat que Enric ens hagués parlat del seu llibre en EL SEU FORMAT, que d'això més o menys era la intenció del tema.
Per cert, jo m'ho he baixat i és molt, molt bo. Ja saps, és un especialista/perfeccionista en qüestions d'història de la nostra ciutat
Salut

Enric H. March dijo...

Moltes gràcies, Miquel. Hauria estat bé que dijous els autors "recónditos" haguessin parlat de les seves obres i de la manera d'acostar-se al públic, però al final ens vam encallar en discussions bizantines sobre creació digital i diners. Però bé, el més important crec que no érem nosaltres sinó el vostre projecte i el blog. Ja hi haurà ocasió de convertir en protagonistes els escriptors si tireu endavant les presentacions periòdiques.

Francesc, aquest sistema de llibre digital, a més de la fantàstica idea de tenir un objecte físic semblant a les cobertes d'un llibre, et permet la descàrrega també a l'ordinador (cada llibre té el seu codi).

Aquesta edició està pensada per a la distribució a les biblioteques dins del projecte de promoció de la lectura digital. Aquí hi podeu trobar informació:

http://enarchenhologos.blogspot.com/p/barcelona-entorn-1900.html

Miquel dijo...

Gracies ENRIC...Un plaer
Salut

Galderich dijo...

En Miquel sempre promocionant Barcelona i els qui l'estudien seriosament.

Tens raó, a l'Enric l'hauríem d'haver conegut abans!

Enric H. March dijo...

Sou molt amables. Us estimo!