Si estoy sometido a la necesidad, no soy libre. José Mujica (Expresidente de Uruguay)

domingo, 20 de abril de 2014

Tristeza obliga

Y no me quiero cabrear. Lo que si se, es que nos gastamos la pasta en papeletas, urnas, convenciones, plataformas, convites, ayudas a la prensa, spots publicitarios, manifestaciones, uniones, propaganda, mucha propaganda y demás.
Mientras, ellos, los número uno del mundo,  los que necesitan del dinero para investigar, y son de la casa, si de la casa, se nos largan. Ya lo hizo el profesor Oro hace años, cuando nuestro ínclito Hororable, el que duró 23 años,  le prometió un departamento de investigación a su disposición si le ayudaba a ganar las elecciones al Parlament, allá por el 1980.
No aprendemos.

I no em vull cabrejar. El que si se, és que ens gastem la pasta en paperetes, urnes, convencions, plataformes, convits, ajudes a la premsa, espots publicitaris, manifestacions, unions, propaganda, molta prpaganda i altres.
Mentres, ells, els número u del món, els que necessiten dels diners per investigar, i són de la casa, si de la casa, se'ns deixen anar. Ja ho va fer el professor Oro fa anys, quan nostre ínclito Hororable, el que va durar 23 anys, li va prometre un departament de recerca a la seva disposició si li ajudava a guanyar les eleccions al Parlament, allà pel 1980. 
No aprenem. 

Trio de ases con pasaporte americano

Tres barceloneses afincados en en NY

5 comentarios:

  1. n'hi ha més fora que dins de savis, i és que al Govern, invertir en saviesa, en coneixement se l'hi enfot. No dona vots ni diners (per a ells, clar).

    salut

    ResponderEliminar
  2. No tinc gens d'intel·ligent, solament sóc llest, FRANCESC, però això m'indica que els que governen a casa ni tan sols són llests, solament són incompetents creguts que un grapat de vots els dóna validesa als seus actes.
    Tant em dóna el partit que governi, perquè solament vetllen pel seu interès personal. Ja el demostrat al llarg de la nostra jove democràcia.
    de Franco i els seus satèl·lits, m'ho esperava tot, TOT, però d'aquests que s'omplen la boca amb les paraules "país, Catalunya, estat..." em fot. Els diners va per als seus partits i els seus interessos, està vist
    salut

    ResponderEliminar
  3. Recortar en educación, seguridad ect. es penoso, pero en Sanidad es lamentable . Prefiero no decir mi opinión por que no me gusta escribir tacos.
    saludos

    ResponderEliminar
  4. Que todo cambie para que nada cambie...

    ResponderEliminar

Los entoldados y la Fiesta Mayor de la Barceloneta 1934

  Les dejo con un antes y después. ¿Quién no se acuerda de los entoldados? Pues aquí va uno de 1934, en la fiesta Mayor de Sant Miquel, patr...