Si estoy sometido a la necesidad, no soy libre. José Mujica (Expresidente de Uruguay)

sábado, 28 de julio de 2012

Don "Vito" vendrá a por un Master a Barcelona

Si, lo se seguro. Directo desde Corleone (Sicilia). Porque lo que es difícil y complicado, es que los bancos y las cajas te pongan un país boca abajo, todos los directivos cobren millonadas de retiro, nadie sepa nada y los impositores tengan que pagar las deudas. Felicidades...Van ustedes a por el Master seguro, casi sin examinarse.................. Si, el sé segur. Directe des de Corleone (Sicília). Perquè el que és difícil i complicat, és que els bancs i les caixes et posin un país de cap per avall, tots els directius cobrin "millonadas" de retir, ningú sàpiga res i els impositors hagin de pagar els deutes. Felicitats...Van vostès a per el Master segur, gairebé sense examinar-se.

6 comentarios:

  1. El que faltaba para el duro, oye Miquel, se ve que a los que prevarican ..."roban a cara descubierta" ;les dan becas y masters cobrando millonadas, pero que fuerte Dios Mío, el EX-ministro de defensa y no fué ni al servicio militar, esto no lo entiende nadie, ahora para rizar más el rizo este inútil...!!!
    Salut y hazte un mojito, un abrazo y gracias.

    ResponderEliminar
  2. demasié pal "body", MTRINIDAD ¡¡¡ demasié ¡¡¡ salut

    ResponderEliminar
  3. Ara resulta que tots ho van fer bé. Ningú s'ha embutxacat res, ningú ha manipulat el balanços i els auditors ho van trobar tot bé i com que això va ser així, no hi haurà cap implicat i tots cobraran les pensions vitalícies milionaries que es van guanyar fent-ho tot ben fet.
    Salut
    Francesc Cornadó

    ResponderEliminar
  4. Simplement kafkiá, sino fos per el patetíc del personatjes ¡¡¡ salut FRANCESC

    ResponderEliminar
  5. QUINS NASSOS! tots varen fer una gestió impecable, quan de Narcís Serra ja se'n malparlava de la seva gestió política fa temps. La Mafia al costat d'aquests són uns aprenents, aqui tot es legal...

    ResponderEliminar
  6. massa ...és massa ¡¡¡ salut Francesc ¡

    ResponderEliminar

Un funicular de 1929. Montjuïc

  S e construyó en los talleres de los «Estrada» de Sarrià; si les comento que su validez como funicular en Barcelona duró lo que la Exposic...