Como nos dice Fernando Aramburu: "...LOS VIEJOS AMIGOS ARRACIMADOS
EN LA TABERNA, DE VEZ EN CUANDO SE ACORDARÁN DE OLVIDARME..."


miércoles, 9 de marzo de 2011

La placa solarEstos días de calor me he dado una vuelta por el Forum de las Culturas. Una de las curiosidades de aquella mostruosidad de cemento y hormigón (no deja de ser una obra faraónica), es la fotovoltaica que se construyó en aquella zona.
Me han comentado que su potencia es de 441 kWp, por lo que es capáz de cubrir las necesidades de 255 familias. Por lo que parece funciona a pleno rendimiento.
Yo no se si será o no lo que sustituirá a al petroleo, pero de lo que no cabe duda es de que el sol si es una fuente de energía inagotable.
Forum. Barri del Poble Nou

Aquests dies de calor m'he fet un volt pel Forum de les Cultures. Una de les curiositats d'aquella mostruositat de ciment i formigó (no deixa de ser una obra faraònica), és la fotovoltaica que es va construir en aquella zona.
M'han comentat que la seva potència és de 441 kWp, per la qual cosa pot cobrir les necessitats de 255 famílies. Pel que sembla funciona a ple rendiment.
Jo no se si serà o no el que substituirà a a el petroli, però del que no hi ha dubte és que el sol si és una font d'energia inesgotable.
Forum. Barri del Poble Nou

4 comentarios:

trinidad dijo...

http://goo.gl/maps/HtuQ

Pel meu fill que n'ha estudiat energies renovables estic una mica posada en el tema. Segur que és el futur! Apostar per aprofitar la infinita energia que ens dòna diàriament el Sol serà la cosa més útil que podem fer per generar energia.
Si les petrolieres i empreses de gas no tinguèssin el monopoli que tenen, ja estaríem apostant amb ganes, com es fa a tota centre Europa amb una radiació solar anual d'un 15% inferior a la que tenim en aquest país...
Tota inversió en energies renovables és una aposta a curt plaç 5-7 anys d'amortitzar-ho i estalvia haver de generar la quantitat d'energia utilitzant combustibles fòssils.
Una forta abraçada, Mari Trini

http://goo.gl/maps/HtuQ

Miquel dijo...

Estic d´acord amb tu. Salut. Gracies per l´ubicació ¡¡¡¡¡¡

mamarracho dijo...

Te habrás acercado al Forum pero las fotos las has hecho desde lejos jeje

c.e.t.i.n.a. dijo...

Aún recuerdo la respuesta que me dió el vendedor de pisos cuando le comenté (en 1999) si iban a instalar placas solares: ¡No hombre! ¡Los terrados los vendemos como terrazas duplex! Hijos de.....